Versnellingsbak laten reviseren?

Naast motor revisie zijn wij tevens specialisten op het gebied van versnellingsbak revisie. Dit specialisme wordt niet veel aangeboden en kunnen u hiermee van dienst zijn. Onze jarenlange ervaring geeft u de garantie dat het goed gebeurt en tegen scherpe prijzen dankzij onze ervaring.

Met het reviseren van een versnellingsbak wordt bedoeld dat de versnellingsbak zo wordt opgeknapt, dat deze weer een lange tijd kan functioneren. Ook kunnen wij deelrevisie uitvoeren op uw versnellingbak. Hierij wordt gekeken waar onderhoud  aan uw versnellingsbak nodig is. Na het demonteren wordt de versnellingsbak schoongemaakt, ontdaan van olie en andere vormen van aanslag wordt ook verwijderd. Hierna lvolgt een controle en volgt een analyse van de oorzaak waar de probleem zich bevind en/of waarom het slecht schakeld. .

Soms is een revisie van een versnellingsbak door de schade onmogelijk. Dan zullen we kijken of we een tweedehands versnellingsbak kunnen monteren. 

De kosten voor het reviseren van een versnellingsbak

Voor reparatie kunt u uiteraard bij ons terecht. Auto Recycling Oldenzaal houdt zich dagelijks bezig met het reviseren van alle soorten versnellingsbakken.

Benieuwd wat het kost om een versnellingsbak te reviseren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

 Auto Recycling Nederland (ARN)

Aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN)

ARN is in 1995 opgericht onder de voormalige naam Auto Recycling Nederland. Vier partijen die de autobranche in Nederland vertegenwoordigen – BOVAG, RAI Vereniging, STIBA en Vereniging FOCWA schadeherstel – stonden aan onze wieg en leveren nog altijd een belangrijke bijdrage.

In 2013 heeft ARN de activiteiten van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) overgenomen. Een logische stap om ook de verduurzaming van het nog rijdende wagenpark op een hoger plan te tillen.

Privacyverklaring    |     Sitemap
Webdesign en beter vindbaar (SEO) door Design & Media Oldenzaal
Een moment geduld.
We zoeken naar occasions die bij jouw budget passen.