Over Auto Recycling Oldenzaal

Compleet in de richtlijnen van Auto Recycling Nederland (ARN). ​

Auto Recycling Nederland zorgt voor de recycling van afgedankte auto's in Nederland. Dat weten we nu zo langzamerhand wel, maar hoe wordt nou van een autoband een stoeptegel gemaakt, hoe wordt remvloeistof uit een autowrak weer opgewerkt tot nieuwe remvloeistof, wat gebeurt er met het PUR-schuim uit de autowrakken en het glas?

Hoe dat nou precies allemaal in zijn werk gaat laten we hieronder op een video zien. De film verteld alles over de manier waarop de materialen uit afgedankte auto's worden verwerkt. Daarnaast staat er veel informatie over het waarom van het gebruik van bepaalde materialen in auto's.

Auto Recycling Oldenzaal is aangesloten bij brancheorganisaties als ARN, Kiwa en RDW, er wordt gewerkt volgens ISO-normen van Kiwa. Auto Recycling Oldenzaal is door de Nederlandse overheid gemachtigd om online vrijwaringbewijzen uit te schrijven voor te demonteren auto's. Deze kwalificeringen zijn voor u een garantie dat u te maken heeft met een bedrijf dat voldoet aan alle geldende eisen

 Auto Recycling Nederland (ARN)

Aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN)

ARN is in 1995 opgericht onder de voormalige naam Auto Recycling Nederland. Vier partijen die de autobranche in Nederland vertegenwoordigen – BOVAG, RAI Vereniging, STIBA en Vereniging FOCWA schadeherstel – stonden aan onze wieg en leveren nog altijd een belangrijke bijdrage.

In 2013 heeft ARN de activiteiten van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) overgenomen. Een logische stap om ook de verduurzaming van het nog rijdende wagenpark op een hoger plan te tillen.

Privacyverklaring    |     Sitemap
Realisatie Design & Media Oldenzaal
Een moment geduld.
We zoeken naar occasions die bij jouw budget passen.