Motor revisie

Motor reviseren is het controleren en herstellen van defecte motoren. Ook bij groot onderhoud aan een motor spreekt men van revisie.

Met het reviseren van een motor wordt bedoeld dat de motor zo wordt opgeknapt, dat deze weer een lange tijd kan functioneren. Ook zijn deelrevisies, waar wordt gekeken waar onderhoud nodig is. Allereerst worden alle auto onderdelen gedemonteerd en worden de delen schoongemaakt, ontdaan van motorolie en andere vormen van aanslag. Daarna worden de onderdelen van de motor gecontroleerd en volgt een analyse van de oorzaak van de problemen. Vervolgens worden de nodige (motor) onderdelen verder gedemonteerd. Als blijkt dat deze na bewerking weer probleemloos kunnen functioneren, kunnen ze opnieuw worden gebruikt.

Soms is een deelreparatie voldoende om motor weer jaren mee te laten gaan. Vaak worden zuigers, kleppen, cilinderbussen, cilinderkop en een koppakking vervangen indien dit nodig is. Alles wat (bijna) versleten is wordt door Auto Recycling Oldenzaal vervangen met nieuwe of gerecyclede onderdelen. Uiteraard wordt dit in toestemming van u vervangen.

De kosten voor het reviseren van een motor

Voor reparatie kunt u uiteraard bij ons terecht. Echter is Auto Recycling Oldenzaal ook gespecialiseerd in het reviseren van alle merken motoren. In plaats van revisie kun je ook denken aan vervanging door een ruilmotor/gebruikte motor, die na revisie weer helemaal weer functioneel is.

Benieuwd wat het kost om een motor te reviseren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

 Auto Recycling Nederland (ARN)

Aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN)

ARN is in 1995 opgericht onder de voormalige naam Auto Recycling Nederland. Vier partijen die de autobranche in Nederland vertegenwoordigen – BOVAG, RAI Vereniging, STIBA en Vereniging FOCWA schadeherstel – stonden aan onze wieg en leveren nog altijd een belangrijke bijdrage.

In 2013 heeft ARN de activiteiten van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) overgenomen. Een logische stap om ook de verduurzaming van het nog rijdende wagenpark op een hoger plan te tillen.

Privacyverklaring    |     Sitemap
Webdesign en beter vindbaar (SEO) door Design & Media Oldenzaal
Een moment geduld.
We zoeken naar occasions die bij jouw budget passen.