Auto onderdelen

Bent u op zoek naar tweedehands onderdelen voor uw auto? Auto Recycling Oldenzaal heeft allerlei soorten auto onderdelen op voorraad in onze magazijn. Veel onderdelen van sloopauto’s – zoals startmotor, versnellingsbak, dynamo en koplampen – zijn na reiniging en eventuele revisie goed geschikt voor hergebruik.

Vind uw auto onderdeel met onze makkelijke Auto-onderdelen zoeker. Het onderdelenmagazijn is met de grootste zorg samengesteld. In de loop der jaren is het magazijn steeds completer geworden. We verkopen onderdelen voor reparatie en onderhoud maar kunnen deze ook verzenden aan zowel particulieren als autobedrijven.

 Auto Recycling Nederland (ARN)

Aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN)

ARN is in 1995 opgericht onder de voormalige naam Auto Recycling Nederland. Vier partijen die de autobranche in Nederland vertegenwoordigen – BOVAG, RAI Vereniging, STIBA en Vereniging FOCWA schadeherstel – stonden aan onze wieg en leveren nog altijd een belangrijke bijdrage.

In 2013 heeft ARN de activiteiten van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) overgenomen. Een logische stap om ook de verduurzaming van het nog rijdende wagenpark op een hoger plan te tillen.

Privacyverklaring    |     Sitemap
Webdesign en beter vindbaar (SEO) door Design & Media Oldenzaal
Een moment geduld.
We zoeken naar occasions die bij jouw budget passen.