Aanbod schadeauto's

Auto Recycling Oldenzaal koopt alle soorten schadeuto's. Wij hebben jaren lange ervaring met de inkoop van schadeuto's en verkoop van auto onderdelen. Een schadeuto's die wij kopen wordt door gevrijwaard en door ons gedemonteerd. Wij kopen in zowel in Nederland als Duitsland schadeuto's in en hergebruiken de onderdelen en/of reviseren wij de motoren. 

Wij hebben een groot aanbod schadeuto's. Op onze buitenterrein in Oldenzaal staan gemiddeld zo’n 500 schade- en/of sloopauto’s. Kunt u een bepaald merk of type niet vinden in het onderstaand aanbod? Neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare onderdelen.


 Auto Recycling Nederland (ARN)

Aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN)

ARN is in 1995 opgericht onder de voormalige naam Auto Recycling Nederland. Vier partijen die de autobranche in Nederland vertegenwoordigen – BOVAG, RAI Vereniging, STIBA en Vereniging FOCWA schadeherstel – stonden aan onze wieg en leveren nog altijd een belangrijke bijdrage.

In 2013 heeft ARN de activiteiten van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) overgenomen. Een logische stap om ook de verduurzaming van het nog rijdende wagenpark op een hoger plan te tillen.

Privacyverklaring    |     Sitemap
Webdesign en beter vindbaar (SEO) door Design & Media Oldenzaal
Een moment geduld.
We zoeken naar occasions die bij jouw budget passen.